Heerlijk fietsen

Zoals elk vervoermiddel heeft ook de Dolly bakfiets onderhoud nodig. Wanneer dit onderhoud op de juiste manier en regelmatig wordt uitgevoerd door een ervaren monteur zul je tussentijds (bijna) nooit problemen krijgen, uitzonderingen daargelaten. De fiets zal door goed onderhoud een stuk prettiger fietsen en langer meegaan. Slijtage wordt sneller ontdekt en het onderdeel zal op tijd vervangen worden. Lees bij aankoop altijd de garantievoorwaarden, dan weet je waar je recht op hebt en wanneer dat recht vervalt. Dat laatste kan het geval zijn bij verkeerd gebruik, wanneer een prutser jouw fiets probeerde te maken, wanneer je niet op tijd onderdelen hebt laten vervangen enz. Kortom: je hebt een fiets van goed kwaliteit die lang mee kan gaan, zorg er goed voor. 

Geweldige fiets

Proefrit Dolly bakfiets

Het is een groot voordeel dat jij, voordat je een beslissing neemt, de Dolly bakfiets mag proberen. Je mag een proefrit maken om te kijken of dit is wat jij van een bakfiets verwacht. Je kunt kiezen uit twee mogelijkheden:

–          Een proefrit maken vanuit thuis. De fiets komt naar jouw huis voor een proefrit. Je kunt hiervoor online contact met het bedrijf opnemen, dat vervolgens een afspraak met je in zal plannen. Het verplicht je tot niets. Kies je voor een proefrit op de elektrische of de “gewone” bakfiets?

–          Een proefrit maken op een andere locatie namelijk het Experience Center in Utrecht, waar je naast het maken van een proefrit ook de uitvoeringen en kleurencombinaties kunt zien.