Ik nam mijn Facebook nieuws door en ik was getagd in een Facebook dat ging over een rijschool in Tilburg. Ik was pas 18 jaar oud geworden waardoor ik graag mijn auto rijbewijs wilde halen. Onder aan de post stond klik hier waardoor je doorverwezen werd naar de website van de rijschool.

Website

Ik nam de website gelijk goed door. Er waren verschillende kopjes met informatie over het autorijlessen en wat je kan verwachten. Er waren zelfs twee filmpjes over hoe het praktijkexamen en het theorie examen in z’n werk gaan. Onder het kopje tarieven vond ik de prijzen voor de pakketten die de rijschool aanbiedt erg laag. Op de website stond klik hier zodat je jezelf aan kon melden voor de proefles.

Proefles  

Nadat ik contact opgenomen had met de rijschool werd ik ingepland voor de proefles waar ik me voor aangemeld had. Tijdens de proefles werd mij al gelijk duidelijk dat ik al een leuke band met de rijinstructeur had gekregen. Dus het leek me daarom extra leuk om bij deze rijschool rijles te volgen. Hierna heb ik een pakket afgesloten en tijdens de lessen werd mij alles op een vriendelijke en rustige manier uitgelegd zodat ik ook echt rustig zou kunnen leren. Inmiddels heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald dus ik ben erg tevreden over deze rijschool.