Normaal gesproken laat ik mijn partner met een aanhanger rijden. Echter was het zo dat ik daar nogal klaar mee was aangezien ook ik graag een aanhanger wil kunnen en mogen rijden. Tijdens mijn zoektocht op het internet leidde mij dit naar de website van Rijschool Osseforth waar ik gemakkelijk een aanhangerrijles volgen kan.logo.osseforth.2015

Nu raad je het zeker al wel, ik heb bij hun een proefles gevolgd om te zien of dat ik in aanmerking kom om het aanhanger rijbewijs te mogen behalen. Deze eerste rijles was voor mij erg spannend omdat ik nog nooit met een aanhanger gereden hebt en dit toch wel wilde. Bij aankomst bij hun rijschool viel mij op dat alles er erg netjes uitziet!

Online een proefles aanvragenbovag

Bij het bekijken van de website van hun viel mij erg goed op dat je zelfs via het internet een proefles kan aanvragen. Hier zitten wel kosten aan verbonden maar ik moet wel zeggen dat het daarmee voor mij duidelijk is dat hun werken om mensen zo goed mogelijk hun aanhangerrijles te behalen. Hun recensies die ik gezien had op het internet geeft voor iedereen de doorslag om bij hun klant te worden. Ik heb namelijk nog geen ene slechte recensie gelezen, dit geeft mij in ieder geval wel de zekerheid dat ik daar slagen zal!9e2fbe0004e659193dcb96d602dd7219