Bent u een startende ondernemer die wel een auto nodig heeft, maar nog niet beschikt over veel liquide middelen? Of gebruikt u uw werkkapitaal liever om in uw onderneming te steken? Laat u dan een voorlichten over financial lease. Deze leasevorm is speciaal gericht op ondernemers en laat u al een mooie auto rijden voor een klein bedrag per maand!

financial-lease-twente

Bij financial lease betaalt u de aankoopsom en de rente van de auto terug in maandelijkse termijnen. Deze termijnbedragen laat u vastleggen, evenals de looptijd en een slottermijn. De hoogte van het maandbedrag bepaalt u grotendeels zelf, mede door het bedrag wat u aanbetaald en de looptijd van het contract. Let wel, een aanbetaling is niet verplicht en is iets waar u geheel vrij in bent. Als startende ondernemer of wanneer u krap bij kas zit, is het wellicht verstandiger een aanbetaling achterwege te laten.

Wenst u graag vrijblijvend geadviseerd te worden over financial lease, dan kan Financial Lease Twente u verder helpen. Deze transparante aanbieder van financial leasecontracten zet de mogelijkheden graag voor u uiteen en kan u helpen aan een mooie nieuwe of jonge auto. Als u bij Financial Lease Twente een contract afsluit, bent u bovendien direct de economisch eigenaar van de auto.