Autoschade RijswijkIk was laatst met mijn familie op pad. We gingen gezellig met de familie naar de stad om te gaan shoppen. Wij doen dit zo’n drie keer per jaar en we maken er dan ook gelijk een gezellige dag van. Echter was het vorige maand iets minder leuk verlopen. Omdat mijn jongste kind laatst haar rijbewijs had gehaald mocht zij heen en terug rijden. Achter bij het wegrijden in de stad had zij een parkeerpaal over het hoofd gezien. Toen we dus achter gingen hoorde we een knal. Toen ik uitstapte en de schade zag, bleek het allemaal wel mee te vallen. Maar omdat ik niet al te lang met zo’n deuk wilde rondrijden was ik genoodzaakt een garage te zoeken.

autoschade direktZoals bij vele dingen ging ik online zoeken naar een garage die mij op korte termijn kon helpen. Zo werd ik bij de eerste twee pogingen helaas teleurgesteld. Hier moest ik namelijk minimaal één week wachten voordat ik aan de beurt kwam. Toen ik de derde garage belde op de online lijst van Google, kreeg ik goed nieuws te horen. Zo had ik dus de firma Direkt Autoschade Rijswijk aan de lijn. Bij deze garage kon ik dus de volgende dag al gelijk langs komen. Ik werd hier vriendelijk te woord gestaan dus ik zeg geen reden hier niet naar toe te gaan.

Natuurlijk wel eerst de website bekeken

Voordat ik telefonisch contact met Direkt Autoschade Rijswijk op nam, bezocht ik hun website. Hier stonden namelijk al prijzen aangegeven en wist ik dus al het een en ander. Ik kan jullie inmiddels melden dat ik al bij hun op locatie ben geweest en de deuk eruit is. Het duurde hun dan ook niet lang voordat dit klusje geklaard was. Wat mij betreft is deze garage dan ook een aanrader. Benieuwd wat zij nog meer doen? Bezoek hun site autoschade-direkt.nl dan maar eens.

auto schadeformulier