Het kan natuurlijk voorkomen dat u als ondernemer zonder auto komt te zitten en dat u snel ander vervoer nodig heeft. Voor dit probleem Hertz de shortlease Haarlem uitgevonden. Dit is een periode van dertig dagen dat u een auto huurt. Na deze periode is de auto vrij opzegbaar per dag en krijgt u ook nog eens drieduizend vrije kilometers per maand wat u op kunt rijden! Als u dit geen service kunt noemen, dan weet ik het ook niet meer! Verder maak ik zelf ook vaak gebruik van deze service waar ik heel erg blij mee ben. 

Mijn ervaringen met shortlease Haarlem 

Zoals ik u al heb verteld, ben ik al jaren lang klant bij dit bedrijf. Het bedrijf draagt de naam Hertz en biedt de beste service die u nodig heeft. Wat ik er ook bij moet zeggen is dat ik in alle jaren dat ik klant ben bij dit bedrijf, ik nog nooit ontevreden ben geweest en kan ik vertellen dat ik altijd zeer goed geholpen ben. Omdat ik iemand ben die echt naar de service kijkt, kan ik wel vertellen dat ik dit nog niet eerder bij andere bedrijven heb meegemaakt en dat de vriendelijkheid van het personeel ook op een hoog niveau ligt.

Een aanrader voor u!

Bent u ook nog op zoek als ondernemer naar een bedrijf die u kan voorzien van een korte lease periode? Dan raad ik u zeker aan om eens bij dit bedrijf langs te gaan en te zien wat de mogelijkheden zijn.