Is er een steentje van het wegdek op je autoruit gevlogen en is er een sterretje ontstaan? Het is belangrijk dat je dit laat herstellen; hoewel je misschien niet veel hinder ervaart van een klein sterretje kan dit probleem zich vergroten en uitgroeien tot een grote ster of een grote barst. Autoruitschade moet dus zo snel mogelijk hersteld worden. Op deze manier voorkom je niet alleen dat de schade groter wordt, maar ook dat de kosten voor het herstel hoger worden.

Snel herstel bij sterretje en volledige vervanging van de ruit

Je kunt onderscheid maken tussen verschillende soorten ruitherstel. Zo kan het voorkomen dat je slechts een klein sterretje in je raam hebt.  Wellicht erger je je hieraan of wil je niet dat deze schade zich uitbreidt. Bij schade door een sterretje in de voorruit dat kleiner is dan een  twee euromunt is er snel herstel mogelijk. Je kunt dit laten maken voor een vast laag bedrag.

Het kan ook voorkomen dat er grotere schade aan de voorruit is. Denk hierbij aan een grote kras of een barst waardoor de gehele ruit vervangen moet worden. Gelukkig is dit goed mogelijk en kan dit snel geregeld worden. Je kunt online gemakkelijk en snel een afspraak maken om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Na het herstel kun je weer rondrijden in een auto met een volledig nieuwe of herstelde voorruit. Of je nu gebruik wilt maken van snel herstel of dat je de ruit wilt laten vervangen: alles is mogelijk.