Voor het transporteren van nieuwe producten voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een goede methode om dit te doen. Het ging in dit geval om heel veel nieuwe producten die van mijn kantoor naar een loods moesten worden. Mijn bedrijf was zo een succes geworden dat de kleine opslagruimte in mijn kantoor veel te klein was geworden. Daarom was het tijd voor een nieuwe opslagruimte. Deze hadden wij gelukkig gevonden en nu was het tijd om alle producten daarheen te verhuizen. Dit wilde we op kunststof pallets gaan doen, zodat het in de loods ook weer makkelijk te verplaatsen was als dit nodig was. Ik had eerder met kunststof pallets gewerkt en was hier heel tevreden over. Mijn collega was het met mij eens en gaf aan dat ze wel online wilde kijken waar wij het beste kunststof pallets konden kopen. Wij kozen voor kunststof pallets omdat deze duurzaam zijn en we wilde graag dat onze pallets lang mee zouden gaan. Ook kon het in de loods nogal vochtig worden, iets waar kunststof pallets ook een stuk beter tegen bestand zijn. Mijn collega vond gelukkig tijdens haar zoektocht online al snel de website qpall-kunststof-pallets.nl. Op deze website zag zij direct dat ze hier kunststof pallets verkochten, omdat dit groot weergegeven stond op de begin pagina. We konden een keuze maken uit kunststof pallets en ook uit gebruikte kunststof pallets. Dit trok ons aan, omdat dit ook ons idee over milieubewust en herbruiken ondersteunde. Op de website stond goede informatie over de kunststof pallets. Zo stond er dat veel mensen deze inmiddels kochten met het oog op kostenefficientie, milieutechnische overwegingen en duurzaamheid. Dit waren ook precies de redenen waarom wij wilde kiezen voor kunststof pallets. Ook schreef de website dat de juiste maat van groot belang was, dus dat zij ons graag zouden voorzien van de beste informatie gebaseerd op hun jarenlange ervaring. Wij waren verkocht en wilde graag in zee gaan met dit bedrijf voor de aanschaf van onze kunststof pallets voor de verhuizing naar onze nieuwe loods.

Kunststof pallets zijn een goede oplossing voor een snelle verhuizing

Om onze verhuizing snel te laten verlopen hoopte we de kunststof pallets ook snel in huis te hebben. De website claimde dat zij een zeer grote voorraad hadden waardoor een snelle levering mogelijk was. Wij besloten daarom snel onze order te plaatsen. Dit ging zeer gemakkelijk en de website wees zich daarbij voor zich. Wij zijn heel blij met de snelheid en de informatie die deze website gaf, waardoor we gemakkelijk onze bestelling van kunststof pallets konden doen.

Snelle levering met zeer vriendelijk personeel

De kunststof pallets werden inderdaad zeer snel bij ons afgeleverd waardoor onze verhuizing nog sneller kon plaats vinden als wij in eerste instantie dachten. De website heeft ons hierbij om meerdere redenen goed geholpen:

  • De kunststof pallets waren zeer goed geprijsd
  • De kunststof pallets werden zeer snel geleverd
  • De medewerkers die de kunststof pallets afleverde waren zeer vriendelijk.

Wij zijn heel tevreden met onze kunststof pallets en kunnen iedereen dit bedrijf aanraden als je in een zelfde situatie als ons zit.