Taxi boeken

Taxi boekenIn de zomervakantie ben ik is een keertje met mijn vriendinnen er op uit geweest naar Tilburg. In Tilburg hebben we 2 overnachtingen gehad en een rondleiding door de stad. Ook zijn we zelf veel op pad gegaan en hebben we ook een avondje uit meegepakt. We leerde de stad Tilburg als een hele gezellige en vooral warme stad. Leuke mensen en mooie gebouwen. Ook kon je er erg leuk winkelen. Er waren namelijk veel leuke kleding winkels.

Blij met de keuze die ik had gemaakt

Maar als je het leuk hebt vliegt de tijd helaas snel voorbij en voordat we het wisten konden we eigenlijk al weer naar huis. Gelukkig hoefden we niet lang met de trein te gaan reizen want ik had iets geregeld waar ik en mijn vrienden heel blij mee waren. Namelijk een taxi van taxi Breda die ons snel en veilig naar huis zou brengen vanaf Tilburg. Ik ben erg blij dat ik die keuze toch heb gemaakt voordat we naar Tilburg gingen.

Taxi boeken

 

Taxi voldeed aan alle nodige eisen

De taxi stond op de ochtend van vertrek op tijd klaar op de afgesproken locatie. De locatie was voor ons hotel gelukkig. Zo hoefden we niet ver te sjouwen met onze koffers en andere spulletjes die we in Tilburg hadden gekocht. Toen we instapte bij taxi Breda, werden we vriendelijk ontvangen door de aardige chauffeur die ons vervolgens de hele rit heeft voorzien van gezelligheid. Dit deed hij met leuke muziek en leuke gesprekken. De rit verliep veilig en we waren naar onze mening best snel terug in Breda. Ik en mijn vriendinnen zijn erg tevreden over taxi Breda omdat de taxi voldeed aan alle eisen waar een taxi aan moet voldoen.