Taxi Aria

Taxi Aria Vorige week ben ik er weer eens met mijn zussen op uit gegaan. Zo zijn we een hele dag naar een boerengolf centrum geweest net iets buiten Doetinchem. We hebben bij het centrum niet alleen gegolfd, ook hebben we er heerlijk geborreld. Omdat we ervoor kozen om te borrelen moesten we ook een ander soort vervoer regelen. We namen daarom een taxi naar Doetinchem.

 

Gezellige dag gehad

Omdat mijn zus erg handig is met telefoons, wist zij snel een taxi te regelen. Ze belde taxi Doetinchem op die ze op het internet vond. Aan de telefoon kreeg ze te horen dat de taxi er al binnen een half uur kon zijn. We waren erg blij toen we dit hoorde want de dag vonden we eigenlijk al te lang duren en we wilde daarom ook graag naar huis. Wel hadden we een hele gezellige dag gehad waarin we veel hebben gelachen en plezier hebben gemaakt.

Taxi Aria

Gaan deze taxi niet vergeten

 

Taxi Doetinchem was inderdaad binnen een half uur op de afgesproken locatie. Misschien nog wel iets minder dan een half uur. Dat vonden we al een zeer goede dienst. Een taxi hoort natuurlijk op tijd te zijn. Toen we de taxi instapte werden we vriendelijk ontvangen. De rit verliep naar onze mening snel en we merkte meteen dat we bij een ervaren taxichauffeur waren ingestapt. Tijdens de rit hebben we lekker nagekaart en voordat we het wisten waren we zo weer thuis! We zijn erg lovend over de dienst die taxi Doetinchem ons geleverd heeft en we gaan de taxi niet vergeten.