We weten allemaal dat het niet mag; achter het stuur kruipen en zelf rijden met een alcoholpromillage van o,5 promille of meer. Onverstandig en riskant. Dat geldt voor de ervaren chauffeurs onder ons. Zij mogen hooguit twee standaardglazen alcohol nuttigen om nog te mogen rijden. Voor vrouwen is dat iets minder. Ben je een beginnende bestuurder? Dan geldt een norm van 0,2 promille alcohol in je bloed om nog te mogen rijden.  Maar een avondje uit is zoveel leuker wanneer je zorgeloos mag doorzakken en gewoon een glaasje mag drinken. En iedereen weet dat het eerste glaasje laten staan of afwijzen gemakkelijker is dan het derde glas. Om te kunnen genieten van een etentje of ander avondje uit, is een taxi Pijnacker regelen een goede keuze. Veilig en comfortabel van en naar huis gebracht worden kan met een goede chauffeur en comfortabele auto. Even reserveren en ze komen stipt op tijd voorrijden om je naar plaats van bestemming te brengen. Een afspraak voor de terugreis is dan zo gemaakt.

Taxivervoer als verwennerij voor jezelf

Goed voor jezelf zorgen. Daar hoort het regelen van een fijne taxi ook bij. Met een bekwame en vriendelijke chauffeur heb je geen zorgen over je vervoer. Want taxi Pijnacker kan je ontzorgen wanneer je voor een ziekenhuis afspraak niet zelf mag rijden. Ook een reis voor zaken of vakantie kan gemakkelijk thuis voor de voordeur beginnen als je niet je eigen auto neemt maar een taxi belt. Gesjouw met bagage en parkeer gedoe op de luchthaven is dan geen probleem meer. Zeker weten dat je op tijd op de luchthaven bij de juiste ingang wordt afgezet. 

Mooie auto voor de mooiste dag van je leven

Als je trouwdag een onvergetelijke dag moet worden, mag het wat kosten. Je maakt een unieke herinnering, met de prachtigste foto’s, als je een trouwauto huurt. Bij taxi Pijnacker kun je een luxe en stijlvolle auto bestellen. Met chauffeur en al. Op zo’n dag mag het opvallen en indruk maken. Passend bij de smaak en sfeer van een prachtig aangekleed bruidspaar. Er is een keuze uit een een mooie nieuwe, luxe wagen maar ook een klassieke witte en een donkergrijze Engelse taxi. Die dag mag je shinen. Laat u zich in stijl naar de trouwlocatie of feestaccommodatie vervoeren. Wat rest zijn foto’s met een prachtig bruidspaar in een luxe auto. Een herinnering voor het leven.