Een goede bescherming tijdens het deelnemen aan competitieve races is zeer belangrijk. Maak om deze reden gebruik van een rolkooi padding. Deze padding beschermt u tegen een harde botsing met de beugels in uw sportauto. Niet alleen tijdens een botsing met andere deelnemers aan de race kunt u tegen deze beugels botsen. Ook kunt u hier tijdens het nemen van een bocht tegenaan gedrukt worden, door de zijwaartse krachten die hierbij op uw lichaam werken. De kans is groot dat u tijdens een dergelijke botsing een vervelende blauwe plek oploopt. U zal begrijpen dat het aantal blauwe plekken toeneemt, naarmate de race langer duurt of meer bochten bevat. Reden genoeg om voor een extra goede bescherming te zorgen met rolkooi padding.

Het bestellen van rolkooi padding voor uw auto

Voor het bestellen van rolkooi padding hoeft u de deur niet meer uit. Er zijn verschillende webwinkels die dit materiaal aanbieden. U heeft in veel webwinkels zelfs de keuze uit meerdere kleuren. Zo kunt u voor een kleur rolkooi padding kiezen, wat aansluit bij de kleur van uw sportauto. Kies bijvoorbeeld voor een mooie rode padding, als ook de buitenzijde of de bekleding van uw auto rood is. Zo valt het materiaal minder op, waardoor uw auto zijn sportieve uitstraling behoudt.

Het aanbrengen van de rolkooi padding is heel eenvoudig. Standaard worden er insneden in het materiaal gemaakt, waarmee u de padding eenvoudig om de beugels kunt klemmen. Voor welke kleur rolkooi padding kiest u in uw auto?