Ik zocht een rijschool bij mij in de buurt die lage tarieven hanteert en een hoog slagingspercentage heeft. Ik kwam tijdens het scrollen op Facebook een post tegen van rijschool bij mij in de buurt de rijschool Westeraam. Ik bezocht de website van deze rijschool waarbij ik zocht naar meer informatie. Ik wilde namelijk mijn motorrijbewijs halen.

De Website

Ik vond onder het kopje motorrijles uitgebreide informatie van wat ik kon verwachtte van de motorrijlessen bij rijschool Westeraam. De tarieven van deze rijschool waren ook aanzienlijk lager dan de tarieven van de meeste rijscholen bij mij in de omgeving. Ook werd er op de website vermeld dat de rijschool al 18 jaar bestaat en de rijinstructeurs die er lesgeven allemaal jarenlange ervaring hebben.

Proefles.

Ook was er een kopjes te vinden met een aanmeldingsformulier hier kon je een proefles aanvragen. Ook kon je op de website een pakket samenstellen wat direct in je winkelwagentje te vinden was. Na mijn eerste proefles was mij al gelijk duidelijk dat ik het erg goed kon vinden met mijn rijinstructeur. Ik vond het erg fijn dat ik gelijk een klik had waardoor het lessen ook prettiger werd. Alles werd mij vriendelijk en uitgebreid uitgelegd.