inkoop auto

Wil jij jouw gebruikte auto kunnen verkopen, maar lukt dat niet helemaal volgens plan of wellicht heb je er geen zin in. Dan is het mogelijk om een inkoop auto bedrijf in te schakelen. Hierbij is het wel belangrijk dat jouw auto een bouwjaar heeft wat nieuwer is dan 2008. Dit heeft te maken met het feit dat de ouderen auto’s niet rendabel meer zijn. Verder maakt het ook niet uit of jouw wagen schade heeft opgelopen of niet door de algemene periodieke keuring is gekomen, want veel bedrijven kopen alsnog deze auto’s om ze een nieuw leven in te blazen. Je profiteert ook dat je auto een eerlijk prijs krijgt van de taxateur, hierbij ontvang je zelfs het geld direct in handen of binnen 1 dag in je bankrekening. Dit zorgt ervoor dat je zeker bent en niet zoals bij andere bedrijven weken moet wachten op het geld. Bovendien is er een gratis ophaaldienst, waardoor jij zelf niet hoeft te rijden naar de bedrijfslocatie.

inkoop auto

Soorten auto’s

In principe maakt het niet uit wat voor soort auto je in bezit hebt, want ieder auto blijft een waarde borgen. Zo is het mogelijk bij een inkoop auto service zelfs een bedrijfsauto te laten taxeren. Het is ook mogelijk om een benzine, LPG, diesel en zelfs de moderne elektrische auto’s te verkopen. Hierbij maakt het niet uit of deze auto’s een motorschade of dat ze een deuk hebben. Is jouw auto geïmporteerd uit het buitenland? Zelfs hier wordt een prijskaartje aan toegevoegd. Het maakt dan ook niet uit wat de kilometerstand van de auto is. Bij een lagere kilometerstand wordt er wel logischerwijs een hogere inkoopprijs berekend dan bij een hoge kilometerstand.

Snel

Vaak zijn deze inkoop auto bedrijven redelijk snel met het hanteren van de taxatie. Verder komen ze op afspraak de auto zelf gratis ophalen.