shark helm

Motorrijden is erg populair in Nederland, iedere dag weer stappen er veel mensen op de motor om naar hun werk te gaan of voor de ontspanning een rit te rijden. Een van de belangrijkste onderdelen van een uitrusting is een Shark helm, deze beschermt je hoofd bij een ongeval tegen hoofdletsel. Natuurlijk is er heel veel aandacht besteedt aan de veiligheid van de helm, maar ook het comfort mag niet worden vergeten. Bij Shark is er overal aan gedacht om een perfecte helm te leveren.

Comfortabel en comfort

Veel motorrijders kiezen voor een Shark helm omdat de helmen niet alleen veilig zijn maar ook veel comfort geven. Je wilt tijdens het motorrijden niet afgeleid worden omdat de help niet perfect zit of ergens irriteert, met een helm van Shark is dit niet aan de orde. Je kunt je met alle rust concentreren op het motorrijden, een goede veilige helm betekent ook meer genieten van je rit. Voordeelhelmen.nl is de grootste leverancier van het merk in de Benelux.

Specialist met wind

shark helm

Vaak is het niet eenvoudig om te testen met hoeveel wind je te maken hebt tijdens het motorrijden, maar bij Shark hebben ze een eigen windtunnel zodat ze dit goed kunnen testen. Je kunt er dus vanuit gaan dat een Shark helm erg comfortabel is om te gebruiken tijdens het rijden, en je weinig last hebt van windgeluiden tijdens het rijden. Dit is ideaal wanneer je een muziekje wilt luisteren tijdens het rijden, dan leidt dit ook niet teveel af.