Wat ben ik blij dat je tegenwoordig door een accu fiets revisie, weer gebruik kan maken van je elektrische fiets. Behalve dat dit enorm in de portemonnee scheelt is het ook een stuk milieu bewuster. De batterijen krijgen hierdoor een tweede kans en hoeven niet te worden weggegooid. Toen ik een keer onderweg was van huis naar mijn werk merkte ik al dat ik harder moest trappen dan normaal. Mijn ondersteuning was ver te zoeken en daarom kwam ik tamelijk bezweet aan op mijn werk. Iets waar ik een enorme hekel aan heb om mijn dag bezweet te beginnen. 

Snelle service

Die middag heb ik meteen naar de fabriek gebeld en daar kreeg ik te horen dat ik een nieuwe batterij moest kopen. Volgens hun gaan deze nooit langer dan drie jaar mee. Als iets niet goed uit kwam is om diep in mij buidel te tasten om een nieuwe te kopen. Daarom leek het mij verstandig om eerst verder te kijken voordat ik tot aanschaf van een nieuwe overging.

Gelukkig maar, want op de website van Hessels 2wielers las ik dat door middel van een accu fiets revisie weer zonder problemen op weg kan.