rijles

Eindelijk heb ik voldoende geld gespaard om voor mijn rijbewijs b te gaan en dat ga ik doen bij het bedrijf dat Osseforth heet! Dit bedrijf heeft al meer dan 40 jaar kennis in die vakgebied en zodoende werken hier alleen de beste mensen. Omdat ik dit zo snel mogelijk wil afronden, ga ik voor kwaliteit en dat krijg ik bij Osseforth. Het is voor mij sowieso belangrijk om met mensen te werken die goed kunnen communiceren en ook wel eens van een grapje op zijn tijd houden. Dat heb ik bij Osseforth gevonden. Zij hebben leuke instructeurs in dienst die het besturen van een auto niet alleen duidelijk en gemakkelijk maken, maar ook erg leuk maken. Lekker rond toeren in de wegen is wat ik nu het liefst doe!

 

rijles

Mijn eigen auto

Omdat ik er bij dit bedrijf voor kon kiezen in termijnen te betalen of mijn rijbewijs b in 1 keer af te betalen, heb ik gekozen voor de tweede optie. Het geld had ik toch al en daarom kon ik daarna gericht doorsparen voor mijn eigen auto. De auto van mijn ouders of mijn partner kan ik niet altijd lenen en daarom wil ik graag een eigen wagentje. Dat moet komend jaar toch wel lukken! Ik kijk er erg naar uit om met vriendinnen de auto te pakken en lekker ergens heen te racen met goed weer. Waarschijnlijk kan ik al bijna op voor mijn examen en dan ben ik benieuwd of ik het ook in 1 keer haal!

 

rijles