elektrische chopper

Vaak wordt gedacht dat een chopper die elektrisch is maar een beetje suf is om op te rijden, maar met een Spyder Wheelz flits je met je stoere chopper over de weg over de kronkelenden bospaden heen. De elektrische chopper is te verkrijgen in een aantal mooie opvallende kleuren, de brede banden zijn niet alleen stoer maar ook nog eens veilig door de kortere remweg die je hebt. Omdat de chopper duurzaam is kun je er lekker mee door de parken scheuren zonder het milieu te belasten.

Ga voor zuinig zonder het milieu te belasten

Iedereen die het nieuws een beetje heeft gevolgd, komt tot de conclusie dat een elektrische chopper het vervoermiddel is voor nu en de toekomst. De chopper is niet alleen voordeliger dan een normale scooter, ook het milieu wordt gespaard. De actieradius is voldoende om er een aantal grote ritten mee te kunnen maken, voordeel is ook dat vandaag de dag de chopper er flitsend en stoer uitziet in tegenstelling tot de eerdere modellen. Op de Spyder Wheelz zit er zelfs cruise control voor de lange afstanden.

elektrische chopper

Eerst huren dan kopen mogelijk

Omdat het toch wel een hele investering is kunnen we ons voorstellen dat je eerst wilt weten wat je koopt, door een elektrische chopper eerst te huren weet je precies wat je koopt. Op verschillende locaties kun je een chopper huren, trek eropuit met vrienden en kom erachter of het echt iets voor je is, we weten bijna wel zeker dat je er erg enthousiast van zal worden en snel een chopper wil kopen. Snel race van je de ene locatie naar de andere, voordeel is dat je ook door bossen en parken kunt rijden.