Als je auto kapot is, of je hebt een lekke band baal je als een stekker! Je dient de auto dan naar de garage te brengen waar kosten aan verbonden zit, die ik erg hoog vind. Hier zit niemand op te wachten toch? Waarom dan niet zoeken naar je eigen sp tools gereedschap om te gebruiken? Je eigen auto maken is toch nog niet zo moeilijk?

test-png

Ik baalde namelijk vorige week als een stekker! Mijn band links achter was lek en deze diende dan ook vervangen te worden. Zelf had ik niet de middelen waardoor ik genoodzaakt was om naar de garage te gaan en het daar te laten proppen of vervangen. Eerst wordt er dan gekeken of dat de band nog gepropt kan worden alvorens het vernieuwd wordt. Gelukkig was dat het geval waardoor ik ervoor heb gekozen om het te laten proppen.ttttttttttttttttttttttt

Bij thuiskomst baalde ik als een stekker aangezien er toch kosten aan zit waar ik niet op zat te wachten… Door op het internet te zoeken naar mijn eigen sp tools gereedschap hoopte ik enigszins genoeg gereedschap te vinden welke ik nodig heb om mijn auto zelf te maken. Dit scheelt natuurlijk in de toekomst onwijs veel geld waardoor ik het niet kon laten lopen! Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Xtra parts waar ik zonder zorgen heb weten te slagen met mijn gereedschap.