www.rijschooldekker.nl

Je rijbewijs halen is een belangrijke gebeurtenis. Je wil graag zelfstandig overal naar toe kunnen rijden, zodat je alle vrijheid hebt. Of het nu gaat om het rijden met een auto, een motor of dat je gaat voor je vrachtwagenrijbewijs. Je stapt niet zomaar in een auto of een vrachtwagen en kunt in een keer rijden. Daarvoor heb je lessen nodig van professionele en ervaren rijinstructeurs van een rijschool. Daarnaast wil je het liefst zo goed, zo snel en zo voordelig mogelijk je rijbewijs halen. Bij Rijschool Dekker is dat mogelijk. Hier willen ze dat je in één keer slaagt, maar ook dat iedereen goed leert rijden, zodat je veilig de weg op kan.  

Rijinstructeur

Hoogwaardige rijopleidingen

Rijschool Dekker bestaat al sinds 1932, maar blijft zich vernieuwen. Op die manier worden de rijopleidingen steeds beter en leert iedereen beter rijden. Zo is na onderzoek met ervaringen van instructeurs en leerlingen een nieuwe leerweg gecreëerd voor iedere opleiding, van een scooterrijbewijs tot een motorrijbewijs. Zo krijg je bij het volgen van de basisopleiding voor je autorijbewijs onder meer training in een ongeval simulator en een ROSO (rijden onder speciale omstandigheden)-training op hun eigen antislipschool. Rijschool Dekker biedt dit pakket voor een voordelig tarief aan. 

Rijbewijs halen

Goede én voordelige rijlessen

Bij Rijschool Dekker ben je aan het juiste adres voor een goede én voordelige rijles. Of je nu gaat voor je scooterrijbewijs, je autorijbewijs, je motorrijbewijs of je vrachtwagenrijbewijs. Ook is het mogelijk om je aanhangerrijbewijs of een busrijbewijs te halen bij deze rijschool. Laat je kosteloos en vrijblijvend informeren op een van de infomiddagen van Rijschool Dekker over het halen van je B-rijbewijs. Je krijgt niet alleen gratis uitleg over alle mogelijkheden, maar ook nog een gratis rijles. Krijg advies op maat en haal je rijbewijs op een manier die bij jou past.