logo auto future

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat maatwerk verricht voor chiptuning Veenendaal? Dan bent u bij AutoFuture aan het juiste adres!

De programmeurs met meer dan 15 jaar ervaring in de branche gaan samen met u op zoek naar best geschikte tuning voor uw auto. Bovendien wordt uw auto na het tunen op een testbank gecontroleerd op veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom levert AutoFuture bij chiptuning Veenendaal uw vernieuwde auto af met garantie op de tuning!

Chiptuning voor 1.2 TDI

Mogelijkheden voor chiptuning Veenendaal

Zoals u misschien al wel weet zijn er veel mogelijkheden als het op chiptuning aankomt. AutoFuture biedt u wat dat betreft standaard vermogen tuning “Stage 1, 2 & 3” waarbij het maximale vermogen van verschillende motoronderdelen beter op elkaar wordt afgestemd om een hogere prestatie te behalen in de vorm van trekkracht en/of topsnelheid.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor EcoTuning. Hierbij worden verschillende elektronische instellingen aangepast waardoor uw motor zuiniger kan gaan lopen. Bij een motor bezuiniging van bijvoorbeeld 5% kunt u al honderden euro’s op jaarbasis besparen!

Voor voertuigen met een automatische DSG-versnellingsbak (voor Audi is dat S-Tronic) is er een mogelijkheid om de versnellingsbak te tunen. Bepaalde parameters worden anders afgesteld waardoor de auto bijvoorbeeld eerder of juist later schakelt op verschillende momenten. Hierdoor kan de auto zuiniger worden en sneller accelereren.

Heeft u interesse in een van bovenstaande opties voor chiptuning Veenendaal? Of bent u wellicht benieuwd wat AutoFuture verder voor u kan betekenen? Neem dan contact op of vraag een gratis vrijblijvende offerte aan!