Tegenwoordig ben ik helemaal op de fietstour en doe dit niet op zomaar een fiets, maar op een ATB Rotterdam. Sinds ik mijn gewone fiets heb ingeruild voor een ATB, ( All Terrain Bikes) wil ik geen andere fiets meer hebben. Zeg nou zelf, wat is er fijner dan lekker op de meest onmogelijke plekken te kunnen fietsen, bos, strand. Geen plek is voor mij meer onmogelijk om op te fietsen. Het is juist een uitdaging om op een  woest terrein mijn kunnen te tonen en dan is het helemaal een kunst om hierbij niet te vallen.  

Geweldig fietsen op een mountainbike

De voordelen van een ATB of beter bekend de mountainbike is dat het een heel stevig frame heeft met dikke banden. Ook hebben deze fietsen meer versnellingen waardoor je makkelijker kan terugschakelen wanneer het terrein opeens heel steil gaat worden. Een nadeel is dat je met deze fiets wat moeilijker boodschappen kan doen omdat er geen bagagedrager op zit, maar daar is wel een oplossing voor te vinden.

Mocht je ook interesse hebben in een andere fiets, ga dan eens naar de webshop van Berkenpeis Tweewielers de ATB specialist in Rotterdam. Op deze site staan veel verschillende fietsen, tegen zeer aantrekkelijke prijzen.