autoschade Harderwijk

Het bedrijf WB  autoschade in Harderwijk, is het juiste adres wanneer jouw vierwieler beschadiging heeft opgelopen. Vaak wordt er gezegd dat een ongeluk  in een klein hoekje zit. Helaas kan ik daar over meepraten. Wat begon als een bijzonder mooie dag, het zonnetje scheen lekker en ik was in een bijzonder goed humeur. Veranderde in een mum van tijd tot een wolkbreuk. Al luisterend naar een leuk liedje op de radio maakte ik een klein rondje door een stuk natuur gebied. Een beetje in gedachten stond ik op een gegeven moment oog in oog met een hert, een flinke klap was het gevolg. autoschade Harderwijk

Enorm geschrokken

Hoewel er langs de kant van de weg borden stonden met overstekend wild, was mijn reactie helaas net iets te laat. Het hert was met een klap op mijn motorkap beland om vervolgens weg te rennen. Gelukkig had ik zelf niets, maar mijn wagen zag er gehavend uit.

Gelukkig kon ik met mijn brikkie nog wel thuiskomen. Meteen heb ik een afspraak gemaakt met de WB garage om deze autoschade in Harderwijk te herstellen. Dit bedrijf heeft zelfs mijn verzekering hiervoor ingeschakeld. Want gelukkig heb ik een  all risk verzekering waarop deze kosten verhaald konden worden. Dit noem ik nu een super service van dit bedrijf.