fietsenrek kopen

Wij gaan een fietsenrek kopen, deze keer een model die je kan afsluiten. Voorheen hadden wij namelijk een rek in de tuin staan, waar je defietsenrek kopen fiets in kon zetten. Nadeel hieraan was dat wij vaak een slag in het voorwiel kregen. Niet dat dit rek zo slecht was, nee zeker niet, maar onze kinderen die zetten de fietsen hier nooit goed in. Normaal deden wij de standaard uit zetten, zo dat de fiets niet schuin kon staan. De kinderen waren daarentegen een stuk minder voorzichtig en keken daar verder niet naar om. 

Behalve de onnodige slagen in het wiel, wilden wij onze fietsen droog en veilig kunnen stallen. Helaas was onze schuur te klein om alle tweewielers hierin te zetten. Daarom waren wij op zoek gegaan naar een andere mogelijkheid.

Een fietsenrek kopen bij ProVelo

fietsenrek kopenOmdat wij eigenlijk met de vraag zaten of wij wel of geen fietsenrek gaan kopen, zijn wij naar ProVelo gegaan. Hier kan de medewerker ons beslist wel helpen met onze vraag. Eenmaal bij dit bedrijf aan te zijn gekomen, hebben wij onze ogen uitgekeken. Wat heb je hier toch veel verschillende mogelijkheden. Niet alleen een standaard rekje, wat wij nu ook in de tuin hebben staan. Nee, er zijn hier diverse mogelijkheden en zelfs heb je de mogelijkheid om een op maat gemaakt model te laten maken.

Bij binnenkomst viel ons oog meteen op een stalen trommel. Hierin is het mogelijk om meerdere fietsen in op te bergen. Door middel van een openslaande klep kom je hier naar binnen. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat deze klep op jouw hoofd zal vallen, want daar zorgen gasveren wel voor, dat dit niet gaat gebeuren. Dit model hebben wij hier besteld en een eigen montageteam van dit bedrijf komt deze bij ons plaatsen.