Logo-Chiptuning-Ede

Onlangs een nieuwe BMW gekocht of wil de motor prestaties van jouw huidige BMW graag verbeteren? Dan is BMW tuning iets voor jou! Door middel van tuning wordt er diep in de software van de auto getreden om te prestaties op een verantwoordelijke manier te verbeteren. Hierdoor zal jouw auto meer vermogen en koppel hebben, ook zal het brandstofverbruik met dezelfde rijstijl afnemen.

De BMW tuning bij Chiptuning Ede 

Een BMW moet met uiterste precisie worden getuned. Daarom heeft Chiptuning Ede ook speciale apparatuur zodat zij dieper in de software van de auto kunnen treden om de optimale resultaten te behalen. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van standaard apparatuur zal er minder resultaat worden geboekt. Bij de oudere E serie modellen zal het rendement van de tuning echter wel lager zijn. Dit komt omdat deze auto’s geen turbo hebben. Bij de nieuwere BMW modellen die wel beschikken over een turbo zal het rendement fantastisch zijn. Je kunt het rijplezier 14 dagen uitproberen door de unieke 14 dagen tevredenheidsgarantie die het bedrijf aanbiedt. Wanneer je na 2 weken niet tevreden bent over de tuning kun je de software vrijblijvend terug laten zetten . 

chiptuning

Zeer veel tevreden voorgaande klanten en een tijdelijke actie 

Op de website is ook het hoge klant gemiddelde van een 4,8 te vinden. Dit houd in dat alle voorgaande klanten die hun auto bij dit bedrijf hebben al te tunen zeer tevreden zijn over het opgeleverde resultaat. Het bedrijf heeft momenteel een tijdelijke actie waarbij de kosten van een tuning slechts 275 euro zijn.